Dobbel grunn til å smile

Listverkprodusenten Barkevik Bruk i Helgeroa sør i Vestfold har gode grunner til å smile. .

En god grunn er at bruket er kjøpt hjem igjen, etter et fireårig svensk eierskap, og en annen er en storkontrakt på levering av listverk til Optimerakjeden. Kontrakten er verdt 50 millioner i året, forteller daglig leder Eivind Funnemark.

 

Stor betydning

Siden selskapet ble kjøpt hjem av de gamle eierne i fjor høst, har den nye kontrakten fått   ekstra stor betydning.

– Den er  en bekreftelse for oss på at det er liv laga å drive treforedlingsindustri her i Helgeroa, sier den daglige lederen.

– Optimera er en av de store, framgangsrike byggevareselskapene i Norge. I tillegg til at kontrakten sikrer oss omsetningsvolum, får vi også delta i nye konsepter som Optimera utvikler inkludert tempererte listverksrom som styrker listverket som et interiørprodukt, sier han.

 

Kvalitet, pris og logistikk

Optimera forklarer valget av Barkevik Bruk som hovedleverandør av listverk  med en god kombinasjon av kvalitet og pris.

– Logistikk er dessuten helt sentralt for denne produktkategorien, ettersom listverk er noe av det siste som skal inn før bygget kan ferdigstilles, sier Pål Erichsen, kategorisjef for trelast og plater.

– Barkevik Bruk er gode på leveringsdyktighet, konstaterer han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.