Tok fire av fem priser hos Mesterhus

Tømrerservice AS i Volda tok fire av fem mulige priser på årskonferansen til Mesterhus i Ålesund i helga. Firmaet fikk tre priser for godt salg, likevel gikk markedsføringsprisen til en annen.

– Firmaet tar Mesterhusnavnet på alvor, er en aktiv deltaker i kjedens aktiviteter og deler gjerne sine suksessfaktorer med andre, sa kjedeleder Raymond Myrland da han delte ut den gjeve prisen for Årets Mesterhusmedlem til daglig leder Henning Heltne og de sju ansatte han hadde med seg på konferansen.

Hele gjengen i Tømrerservice ble hedret for prisen Årets Mesterhusbedrift.

Beste for tredje gang

Tømrerservice vant også prisene som var satt opp for beste salg og inngåtte kontrakter. Det er tredje år på rad bedriften kaprer de prisene. Firmaet solgte i fjor 84 enheter og inngikk 69 kontrakter.
I tillegg ble bedriften tildelt pris for størst vekst i handelen med byggevarekjeden Byggeriet. Tømrerservice hadde i fjor også størst kjøp i Byggeriet av alle Mesterhusmedlemmene, opplyste konserndirektør i Byggeriet Proff, Tore Gulliksen ved overrekkelsen.

Den eneste av prisene som Tømrerservice ikke fikk, var Markedsføringsprisen. Den ble tildelt Byggmester Stølsvik i Førde.

– Enkelt for kundene

– Vi gjør det enkelt for kundene, og leverer nøkkelferdige hus som de først betaler når nøkkelen er mottatt, sa salgssjef Odd Martin Velsvik, om årsakene til deres vedvarende gode salg.
Tømrerservice utgjør Mesterhus Sunnmøre og har markedet sitt i hjemkommunen Volda og flere kommuner sør for Ålesund.
Bedriften har en stab av omkring 30 egne ansatte. I tillegg sysselsetter den ca. 50 selvstendige tømrere og byggmestre.

Weber trakk ut to heldige vinnere av startlistens til Birkebeinerrittet. Her har Lene Glørstad Skjærbusdal, Mesterhus Trøndelag, og Tor Arne Bøhlerengen, Frank Kristiansen AS, fått startlisensene av Stein Borgen, mens Eskil Dale, Tre-Tech AS, vant sykkel i trøstepremie, og fikk den overrakt av kjedeleder Raymond Myrland.

Sykkel og miljø

Pristildelingene skjedde som ett av høydepunktene på Mesterhuskonferansen i Ålesund i helga. Den samlet over 400 medlemmer, ledsagere og leverandører.
Mesterhus nye engasjement for energisparing og miljø ble viet stor oppmerksomhet på konferansen. Den handler om en ny energisparepakke til boliger og markedsføres blant annet med en serie av spesialdesignete bysykler. Dette omtales nærmere i Byggmesterens nr. 4-12 som kommer ut rett før påske.

Spesialdesignete sykler skal bidra til å markedsføre Meserhus´egen energisparepakke, og flere ble trukket ut til å vinne slike i løpet av konkurransen. Her er to av de heldige, Sindre Sandberg, Frank Kristiansen AS (t.v.) og Jan Roar Edvardsen, Bygg i Nord AS, som fikk syklene overrakt av kjedeleder Raymond Myrland og toastmaster Terje Sporsem.

 

Glava ble kåret til årets leverandør, og prisen er her overrakt av kjedeleder Raymond Myrland til Ottar Volle, Jon Arne Bakke og Tore Bjerkeli.

 

 

Sammen med Mestergruppen, medlemmer og leverandører, gir Mesterhus bort en veldedig pengegave hvert år. Denne gangen gikk gaven på 100.000 kroner til Fritidsklubben Kontakt for psykisk utviklingshemmete. Her har de to grunnleggerne for klubben, Målfrid og Mindor Sulebust, av- og påtroppende ledere Kristoffer Emblem og Svein Brunstad mottatt gaven fra Arve Solheim, direktør forretningsområde bolig i Mestergruppen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *