"Ry" skal øke interessen blant unge for en karriere i byggenæringen.

Ungt «Ry» for økt rekruttering

«Ry» er navnet på det nye rekrutteringsmagasinet fra BNL og EBA som skal vise ungdom hvilke flotte karrieremuligheter som ligger i byggenæringen, for både gutter og jenter. Alle landets 10.-klassinger har fått bladet.

– I ungdomsskolen foregår en viktig del av rekrutteringsarbeidet for å få flere ungdommer til å velge våre fag, sier Jørgen Leegaard, direktør for kompetansepolitikk, rekruttering og utdanning i Byggenæringens Landsforening, BNL.

 

Stor bredde

Over 24 sider gir magasinet et raskt innblikk i de ulike deler av byggenæringen og hvilken arbeidskraft den ønsker å rekruttere. Flere unge fagarbeidere og en ingeniør forteller om sine valg. Veien fram til fagbrev beskrives, samt hvordan man går videre til bachelor og master. Leserne blir også presentert for det nye kraftsenteret for yrkesutdanning, Kuben Arena i Oslo.

 

Hele magasinet kan leses her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *