Tresenteret og Innovasjon Norge sprer kunnskap om moderne bruk av tre gjennom en rekke seminarer rundt om i landet. (Illustrasjonsfoto)

Lær moderne bruk av tre

TreSenteret vil i samarbeid med regionale drivere i Innovasjon Norge gjennomføre en rekke treseminarer utover vinteren 2010/vår 2011. Tromsø og Biri er de første stoppestedene, henholdsvis 23. og 24. november.

Etterspørselen etter kunnskap om riktig bruk av tre i byggeprosjekter er bakgrunn for seminarene, der deltakere fra tre- og byggeindustrien får en innføring i temaer som akustikk, brann og aktuelle lokale prosjekter.

Venter flere treprosjekter

– Vi ønsker å fortsette å gi interesserte aktører trygghet i å bruke tre, og håper dette vil resultere i at det blir gjennomført stadig flere spennende treprosjekter over hele landet, sier Harald Landrø fra TreSenteret.

Foredragsholdere er hentet fra NTNU, Treteknisk, TreFokus og bedrifter.

Seminarprogrammet har tidligere blitt holdt internt i rådgiver- og entreprenørbedrifter, et tilbud som TreSenteret fortsetter parallelt med de regionale treffene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *