Best på plastretur

Brann vant kampen om lærkula i år, men det er osingene i Bøe & Lepsøy Byggmester og Entreprenørforretning AS som topper innsamlingsstatistikken i Bergen for returplast med 1,4 tonn, eller 0,43 kilo plast pr ferdig kvadratmeter bygg.

– Byggeplassen vår er som en treningsleir, forteller prosjektleder Geir-Ove Lunde. – Vi har forberedt oss på nye regler om at en trolig må kildesortere 60 prosent av avfallet.

De 65 ansatte i bedriften kildesorterer fordi det gir redusert pris på levering av avfallet og en ryddigere byggeplass med høyere effektivitet. Dessuten reduseres risikoen for ulykker og arbeidsplassen er mer presentabel for kundene, forteller Lunde til Bergensavisen.

Også læreguttene i bedriften må følge sorteringsrutinene, og Lunde synes de lærer fort.
Pokalen for innsatsen med resirkulering ble delt ut under gårsdagens Brann-kamp mot Viking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *