Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Systemhus ser inn i framtida

Systemhus Norge AS med Gisle Vasskog i spissen går sammen med Husbanken om å se på framtidas muligheter i boligmarkedet. Tirsdag 9. oktober inviterer de til boligseminar som tar opp trender og utvikling i markedet framover.

Hovedattraksjonen på det halv dag lange seminaret er Kåre Elnan i Prognosesenterets gjennomgang av Future Living-rapporten. Rapporten tar for seg trendene fram mot 2015, om hvordan vi vil bo, hva kundene prioriterer og hvordan boligbyggingen vil utvikle seg.
Seminaret inneholder også et foredrag av «Nord-Norges eneste sertifiserte ideastronaut», Kjetil Strand. Han gir møtedeltakerne innspill om hvor viktig kreative tanker er for å overleve i boligmarkedet.

Som medarrangør vil også Husbankens regiondirektør Mona Liss Paulsen redegjøre for hva Husbanken retter oppmerksomheten mot og hvilke krav og muligheter som gjelder. Hun svarer også på hva Husbanken, som er statens praktiske verktøy i boligpolitikken, kan bidra med.

Systemhus fyller 40 år i år, og i innledningen til møtet vil kjedelederen, Gisle Vasskog, presentere jubilanten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *