Ny VW Caddy suksess

MøllerGruppen melder om store tall for Volkswagen Nyttekjøretøy i år, og den nye Caddy’en er en suksess også denne gang.

Med over 110.000 solgte nyttekjøretøy på verdensbasis, kan Volkswagen notere ny salgsrekord i første kvartal i år. Hele 10 prosent økning fra samme periode i fjor.

VW Caddy ble raskt en hit da den forrige utgaven, type 9K, kom i 1996, og har vært svært populær som nyttekjøretøy siden. VW Caddy 2K, først lansert i 2005, står for den sterkeste veksten, med 15 prosent salgsøkning på verdensbasis i første kvartal.

I en pressemelding om salgsrekorden forteller MøllerGruppen at Volkswagen er det klart mest solgte bilmerket innen nyttekjøretøy i Norge. Og Caddy selger best også her, og kan skilte med en økning første kvartal på 12 prosent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *