Risørfirma stor på eik i operaen

Bosvik As i Risør skal levere treelementer til den nye operaen for 71 millioner. Bedriften feiret kontrakten med bløtkake i går og må umiddelbart i gang for å forberede leveransene som skal gå på høygir gjennom neste år.

Kontrakten med Statsbygg omfatter leveranse og montasje av interiør av eiketre i operaens store sal. Leveransen består av Balkongforkanter, bølgevegg, kledning av vegger/brystninger og søyler, himlingsoverflater under balkonger, dører, stålrekkverk med trekledning på orkestergrav og teknisk galleri. Kontrakten omfatter også skallkonstruksjoner og gallerier av lakkerte eikefinerte MDF-plater i operaens scene 2.

For Bosvik er dette en av firmaets aller største kontrakter. Firmaet har 50 ansatte og omsetter vanligvis for 100 millioner kroner i året.

Oppdraget med Operaen skal løses i samarbeid med flere underentreprenører og det skal etableres et prosjekt med 20-25 montører ved operaen, opplyser daglig leder Hans Jacob Epland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *