Byggmesterforbundets direktør fratrer

Administrerende direktør Leif Egil Lintho i Norges Byggmesterforbund fratrer sin stilling. Etter avtale med Byggmesterforbundets styre har han sin siste arbeidsdag 15. mars neste år, men fristilles allerede nå.
Fagsjef Jørgen Leegaard (bildet) overtar midlertidig direktørstillingen.

Da Lintho tiltrådte som administrerende direktør i forbundet i 2001 og ble spurt om hvor lenge han ville bli i stillingen, antydet han at det i første omgang ville være naturlig å se 4-5 år framover i tid. Nå ble det med denne første omgangen for Linthos del. Han har holdt en lav profil utad, og flere har etterlyst Byggmesterforbundets synspunkter i den offentlige debatt i viktige saker for forbundet.
Lintho sier at han nå vil bruke god tid på å se seg om etter nye arbeidsoppgaver.

Direktørjakt i gang
Byggmesterforbundets styreleder Kjetil Eriksen sier at de umiddelbart vil starte prosessen med å finne en ny direktør for forbundet. Inntil så skjer er fagsjef Jørgen Leegaard satt inn som midlertidig administrerende direktør, formelt etter vedtak i styremøtet 15. desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *