Nordbohus salgssjef Knut-Erik Halvorsen og daglig leder i SB2 Utvikling og Nordbohus Alta, Stig-Rune Abrahamsen. (Foto: Nordbohus)

Nordbohus åpner ny avdeling i Alta

– Her skal det bygges boliger som varer, sier entreprenørselskapet SB2 Utvikling og danner ny avdeling som Nordbohus Alta.

Daglig leder i SB2 Utvikling og Nordbohus Alta, Stig-Rune Abrahamsen, sier i en pressemelding at erfaringen og kompetansen som totalentreprenør kommer godt med nå som de skal ta en større del av markedet for nybygg.

Lang lokal erfaring

– De siste årene har vi i større grad levert prosjekter i offentlig regi – både skoler, sykehus og offentlige bygg. Denne breddekompetansen gir oss et unikt utgangspunkt, og vi er stolte av å få ta i bruk boligkonseptet til Nordbohus.

Videre forteller salgssjef Knut-Erik Halvorsen at medlemskapet vil være en viktig del av selskapets vekststrategi, og bidra til å forsterke selskapets tilstedeværelse i Alta-regionen

– Alta har hatt over gjennomsnittlig god boligutvikling sammenlignet med landsbasis. Kombinasjonen av vår erfaring med byggdetaljer, og Nordbohus sin kvalitetssikre huskatalog, gjør at vi kan realisere enda flere boligdrømmer, forteller Halvorsen.

Nordbohus Alta kommer til å satse på bygging av nye hus, rehabilitering, påbygg, tilbygg og hytter.

Abrahamsen tror markedet har plass til dem.

– Vi vet at det kommer flere boligtomter i lokalområdet. Vi er klar for det vi tror blir et sterkere marked etter hvert – også for de som venter på at renter og materialpriser skal gå ned. Mange sliter med å komme seg inn på boligmarkedet, og vi har selv vært der en gang. Vi forstår folk. Gjennom vår lange fartstid har vi løst utfordringer og sett mange fallgruver. Dette har lært oss å se løsninger som kan redusere kostnadene og gjøre boligen rimeligere, forteller Stig-Rune Abrahamsen.

Bedriftsutvikler i Nordbohus, Randi Hellem, ønsker Alta-bedriften velkommen.

– Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet. Vi vet at befolkningen i Alta vil få grundig oppfølging av dyktige fagfolk både når de skal bygge ny bolig og realisere andre byggeprosjekter. Med sitt godt omdømme og lange erfaring, vet vi at de sammen med kunden finner den beste løsningen, sier Hellem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *