Norgeshus åpner med humor

Når Norgeshus samler medlemmene til årskonferanse i Alta fredag, er det med humor i høysetet. Kjeden som er en av landets 10 største boligbyggere, har humorprofessor Arthur Arntzen til å holde åpningsforedraget.

Arntzen skal snakke om humor i arbeidslivet når de vel 90 forhandlerne benker seg til konferanse denne helga. Pappa´n til «Oluf» er kjent for å skape stemning, og vil nok vite å åpne latterdørene til kjeden som bygde 860 nye boliger i fjor, 100 flere enn året før.

Fin stemning blir det sikkert seinere i konferansen også. Ikke minst når visesangeren – og vitsemakeren – Halvdan Sivertsen holder konsert lørdag.

Programmet for konferansen er for øvrig satt sammen som slike program pleier. Her er det rikelig tid til å hilse på leverandører, og høre nytt om innkjøpsavtaler og skatteregler, tekniske løsninger og om dataprogrammet «Bygg og Bolig».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *