Tømrerbas Magnus Sveine og tøæmrer Erik Lundby bruker Dalux ute på byggeplassen. (Foto: Dalux)

Mindre byggbedrifter kan også digitalisere

– Avtalen vår med Dalux viser at digitalisering og effektivisering også er aktuelt for de mindre entreprenørene, sier Østlandske Bygg og Betong AS.

I en tid og bransje der bygging blir dyrere og mer utfordrende, med færre prosjekter og økt konkurranse som fører til pressede marginer, er det enda viktigere å ha kontroll på kvalitet og dokumentasjon.

Digitaliserer for bedre kontroll

Østlandske Bygg og Betong AS har kontor på Lørenskog og det er nå litt over et år siden de tok Dalux i bruk på sine prosjekter for offentlige og private kunder. Hittil har de brukt Dalux på 65 prosjekter, 1200 sjekklister og 2500 oppgaver.

– Når vi velger Dalux, er det fordi vi vet at det fungerer for alle på prosjektet. Vi vet vi får god bistand fra Dalux til å standardisere våre arbeidsflyter, slik at det passer til vår arbeidsmåte, forteller tømrer Erik Lundby.

Inne på kontoret fra venstre: Erlend Holten (Anleggsleder), Haakon Istre (Sales Executive Dalux), Martin Jørgensen (Prosjektleder). (Foto: Dalux)

– Det beste med Dalux er at det er enkelt for alle involverte å kommunisere i prosjektet! Vi er ikke eksperter på IT, men når vi ser hvor enkelt det er å tilpasse Dalux til vårt bruk, ser vi ingen begrensning i å få det beste ut av systemet. Med et digitalt system ser vi at vi får bedre kontroll på prosjektkostnadene, og ikke minst at vi reduserer kostbare feil i utførelsen. Dermed får vi også mer fornøyde kunder, sier tømrerbas Magnus Sveine.

Nå digitaliserer flere mindre entreprenører

Dalux mener det er viktig å løfte frem at deres løsninger kan skaleres begge veier i forhold til bedriftens størrelse og behov.

Tømrerbas Magnus Sveine og tøæmrer Erik Lundby bruker Dalux ute på byggeplassen. (Foto: Dalux)

– Vi opplever stor pågang fra de mindre entreprenørene som har innsett at de også kan benytte seg av de samme løsningene som de store entreprenørene. De er ofte engasjert av en totalentreprenør og søker veiledning om hvordan de selv kan implementere Dalux, forklarer salgsleder Haakon Istre i Dalux.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *