Spydeberg-selskapet blir nå en del av Nordbohus. På bildet: Vegard Moen og Preben Moen. (Foto: Nordbohus)

Woodworks starter opp Nordbohus Indre Østfold

Spydeberg-selskapet blir nå en del av den landsdekkende husforhandlerkjeden.

– Vi er veldig glade for å bli med på laget til Nordbohus. Boligene deres er helt i vår stil og selskapet er noe vi lenge har ønsket å være en del av, sier salgssjef Preben Moen i Nordbohus Indre Østfold.

Selskapet har i dag ni ansatte og holder til i Spydeberg sentrum. I flere generasjoner har håndverksbedriften bygget hus i Indre Østfold.

Håndverk i generasjoner

Det var i 1977 at Jan Vidar Moen startet opp Entreprenør Jan Vidar Moen. Etter hvert tok sønnen Vegard Moen over som daglig leder i selskapet. I dag er det Vegards sønn Preben Moen som skal være salgssjef i Nordbohus Indre Østfold.

– Vi har lenge vært oppmerksomme på Nordbohus sine flotte boliger. Her finnes det boligmodeller for enhver smak og du får kvalitet i hver minste detalj. Vi merker allerede at lokalbefolkningen har veldig trua – endelig er Nordbohus i Indre Østfold, sier Preben Moen.

Salgs- og markedssjef i Nordbohus, Christian Heger, er glad for å være på plass i Indre Østfold.

– Woodworks er en lokal bauta med lang historie og en seriøs håndverksbedrift som kjenner sitt lokalområde godt. Vi gleder oss skikkelig til samarbeidet og er trygge på at Nordbohus Indre Østfold vil levere flotte boliger som østfoldingene ønsker seg, sier Heger.

Gir mer forutsigbar fremtid

Som en del av en av Norges største boligleverandører med om lag 50 forhandlere over hele landet, er Nordbohus Indre Østfold i godt selskap. Det skal komme kundene til gode.

– Når vil du som kunde i enda større grad få være med å utforme boligen slik du selv ønsker at den skal bli. Vi får gode leverandører i ryggen og kan levere til konkurransedyktige priser. Nå får vi en mer forutsigbar fremtid hvor vi skal levere bærekraftige hus og boliger, avslutter Moen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *