Mesterhus og Axen Entreprenør. (Foto: Mesterhusgruppen)

Axen Entreprenør blir en del av Mesterhus

Fortsatt skal den lokale entreprenøren i Holmestrand bygge hus for familier og næringsbygg for bedrifter. Samarbeidet med Mesterhus gjør at de kan bygge enda mer moderne og energieffektive bygg som folk etterspør i dag.

Entreprenøren med kontor i Holmestrand blir nå en del av det allerede etablerte salgskontoret Mesterhus HHS – Horten, Holmestrand og Sande.

Har samme verdier

– Vi ser frem til å bli med på laget til Mesterhus. Vårt mål er å fortsette å levere høy kvalitet og gode opplevelser til våre kunder. Nå kan vi tilby kundene et større utvalg kvalitetsboliger fra Mesterhus sin portefølje. Samarbeidet vil hjelpe oss til å nå nye høyder, sier eier Kristoffer Kjeldaas i Axen Entreprenør.

Selskapet bygger og restaurerer både hus, tilbygg og næringsbygg, men utvikler også næringseiendommer i området Buskerud, Vestfold og Telemark.

Inn i Mesterhus HHS-stallen kommer dermed en synlig aktør i sitt lokalmiljø. Med 42 års erfaring på baken er Axen Entreprenør etablert som en seriøs aktør som står for godt håndverk.

– Vi ønsker å bli en del av Mesterhus fordi de har en sterk og velkjent merkevare med samme verdier som oss – kvalitet og pålitelighet. Nå får vi et godt utgangspunkt for å vokse og utvikle oss videre, som er viktig når vi skal bygge folks drømmehjem. Så skal vi fortsatt levere byggeprosjekter fra A til Å innen de områdene vi alltid har jobbet med, sier Kjeldaas.

– Lenge stått på ønskelista

Bedriftsutvikler Bent Halvard Tveit i Mesterhus Sør/Øst forteller at Axen Entreprenør lenge har stått på ønskelista.

– Gjennom årene har selskapet opparbeidet seg et sterkt rykte for å gjennomføre prosjekter til avtalt tid og budsjett, samtidig som de opprettholder strenge standarder for sikkerhet og miljøhensyn. I tillegg er de utrolig trivelige, faglig dyktige og fine folk som er lette å like. Axen passer veldig godt inn i den strategien vi har for området de blir en del av, sier Tveit.

Skal levere energieffektive boliger

I dag jobber 18 personer i Axen. I arbeidsstokken finner vi prosjektledere, byggmestere og tømrere. Det nye Mesterhus-medlemmet gleder seg til å kunne tilby folk enda flere husmodeller å velge mellom.

– Kunden får det beste fra to verdener: den personlige oppfølgingen fra oss og det brede utvalget og erfaringen Mesterhus er kjent for, sier Kristoffer Kjeldaas.

Han er klar på hva de kommer til å satse på fremover.

– Vi skal levere det folk etterspør; energieffektive, miljøvennlige og moderne boliger med fleksible løsninger. Dagens boligkjøpere vil ha hjem som er både koselige og smarte. Når vi går sammen med Mesterhus, kan kundene være trygge på at vi bygger etter nyeste byggepraksis og med materialer som oppfyller dagens standard og krav, forteller Kjeldaas.

Stabil etterspørsel i området

Axen Entreprenør har som mange i bransjen merket mer utfordrende tider. Men har tro på fremtiden med Mesterhus på laget.

– Boligmarkedet i vårt område er aktivt med en stabil etterspørsel etter nye boliger. Vi merker en økende interesse for boliger som er snille både mot miljøet og lommeboken. Til våre kunder vil vi si: Vi er klare for å bygge drømmehjemmet ditt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *