Fra venstre bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland, daglig leder Endre Straume Mårstig, og Camilla Mårstig adminstrasjon/HMS. (Foto: Mesterhus)

Mårstig Bygg inngår samarbeid med Mesterhus

Bergen-baserte Mårstig Bygg AS blir nå en del av Mesterhuskjeden. Daglig leder Endre Straume Mårstig ser mange fordeler med samarbeidet i en uforutsigbar tid.

Fremover skal Mårstig Bygg styrke sin posisjon som totalleverandør innenfor bygg og tømrerarbeid, og ønsker å tilby kundene enda bedre tjenester og produkter, skriver Mesterhus.

Satser på renovering, tilbygg og ombygging

– Vår nye forhandler har stolte fagtradisjoner som bidrar til opplæring innenfor tømrerfaget. Det er en ungdommelig bedrift som både forstår verdien av god kundeservice og lokal synlighet og profilering, forteller bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland.

– At Mesterhus stiller høye krav til forhandlerne i form av fagkompetanse som mesterbrev, er bare å ta av seg hatten for. Vi gleder oss til tiden fremover, forteller daglig leder Endre Straume Mårstig.

Mårstig Bygg AS har allerede gjort betydelige investeringer i kompetanseheving med Mesterhus-drakt, og har nylig gjennomført et energirådgivningskurs for tre av sine ansatte.

– Vi ser på dette som en viktig satsing i renoveringsmarkedet. Det er viktig for oss å gi de beste rådene for kunder som ønsker å oppgradere boligen de allerede har, legger Endre til.

Nybygg-prosjekter peker også oppover

– Vi er heldige som har flere prosjekter til behandling hos kommunen, og flere på tegnebrettet hos Mestergruppen Arkitekter. Målet er å komme oss gjennom nedgangsperioden med minst ett nybygg gående til enhver tid, forteller daglig leder Endre Straume Mårstig.

– Vi gleder oss til å ta nye markedsandeler i et spennende område med Mårstig Bygg AS. Med deres tydelige fokus på enebolig og småhus kompletteres Mesterhus sin tilstedeværelse i lokalområdet. Det er også veldig kjekt å se at bedriften tar i bruk merkevaren Mesterhus og tjenestekonseptet i stor grad. Det gjør oss i kjedeadministrasjonen veldig trygg på at vi skal lykkes godt med samarbeidet, avslutter bedriftsutvikler Rune Krantz-Underland.

Mårstig Bygg AS har siden oppstarten i 2009 hatt en stabil og god vekst, og ble omdannet til AS i 2013. Med en omsetning på rundt 20 millioner i 2021, ser fremtiden også lovende ut med et budsjett på 23 millioner i 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *