Alle vesker med myke sider er laget av ekstremt slitesterkt ballistisk polyester – 1680 denier. (Foto: Hultafors)

Slitesterke verktøyvesker

Hultafors lanserer et sortimentet med ti nye modeller. Her finner håndverkere både åpne og lukkede verktøybærere, vesker og ryggsekker. Alle ti er testet med tung last, for slitasje og kaldt klima, skriver den svenske produsenten.

Verktøyveskene er en ny produktkategori fra den svenske produsenten.

Tilgang og oversikt

Hultafors har designet veskene for best mulig tilgang og oversikt. Hovedrommet i verktøybagen for teknikere har en ekstra stor, rammet åpning som gjør det mulig å ha bagen helt åpen mens amn jobber. De åpne verktøybærerne er også designet med store åpninger og håndtak som kan legges ned.

Hultafors tilbyr to verktøyryggsekker med støpt bunn.

Flere av veskene har gjennomsiktige lommer og vekslende rødt og svart stoff, som gjør det enklere å skille de ulike verktøyene og lommene fra hverandre. Noen vesker har også rødt stoff i bunnen for å gjøre det enklere å se hva som skjuler seg i bunnen av vesken.

De åpne verktøybærerne har en robust og slagfast, støpt bunn og et høyt håndtak som gjør den enkel å løfte.

Baksiden på de ergonomiske verktøybærerne og verktøybøtten har en buet kurve for mer bevegelsesfrihet, og du trenger ikke å holde vesken langt ut fra kroppen mens du går.

Mer enn bare verktøy

Verktøyvesker er ikke bare for verktøy. De fleste håndverkere bruker dem også til å oppbevare personlige eiendeler, verdisaker og elektronisk utstyr som laptoper, nettbrett og testutstyr. Derfor har produsenten inkludert lommer og oppbevaringsplass til en rekke typer utstyr. De kan lukkes sikkert med lokk eller glidelås, og er også utstyrt med karabinkroker for å feste nøkler.

En stor og allsidig verktøykoffert med hjul, for alle håndverkere som trenger å ta med seg mye forskjellig verktøy på arbeidsplassen. Med store, profilerte hjul og teleskophåndtak i aluminium er den enkel å trille på de fleste overflater.  (Foto: Hultafors)

Håndtakene på de åpne verktøybærerne er ekstra høye, slik at man slipper å bøye seg like mye for å løfte dem. Det lange gummitrekket gjør at du kan gripe komfortabelt langs hele håndtaket og balansere en ujevn vektfordeling. Det kan også legges helt ned for enkel tilgang og oversikt.

Holdere for målebånd og elektrikertape

De fleste veskene har en holder for målebånd på utsiden av vesken. Den består av et metallfeste hvor du enkelt kan feste et målebånd. En rekke vesker er også utstyrt med en holder for elektrikertape, forklarer Hultafors.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *