Med SMART PROs unike teknologier får du smarte, fleksible, hurtige og miljøvennlige produkter som sparer tid og reduserer kostnadene. (Foto: Bostik)

Premiumserie med lim og fugemasse som møter håndverkerens behov

Bostiks Premium-serie SMART PRO fuger og limer tunge og lette gjenstander i konstruksjonen uten løsemidler eller skadelige utslipp.

La oss stolt presentere vår Premium-serie SMART PRO – der førsteklasses produkter møter dagens utfordringer og høye krav i alle prosjekttyper:

Bostik Smart PRO fuger og limer tunge og lette gjenstander i konstruksjonen uten å måtte utsettes for løsemidler eller skadelige utslipp. Lag vanntette og fleksible fuger i bygninger og infrastrukturprosjekter med lang holdbarhet.

Den oppdaterte «Smart PRO»-produktserien består av monteringslim, akrylfugemasse, hybridfugemasse, fugeskum og tilbehør i høy kvalitet. Produktene er optimalisert for maling, glassforsegling og branntetting, eller for allsidig bruk til flere ulike formål.

Flere av produktene kommer i både patroner (290-300 ml) og pølser (600 ml), og passer til ulike prosjektstørrelser. Alle produktene i serien er utviklet for å møte bransjens miljøkrav, og gir et bedre arbeidsmiljø for håndverkere som unngår skadelige utslipp og løsemidler. De fleste produktene er merket med EC1+ og M1.

Som et ledd i Bostiks langsiktige arbeid for et bærekraftig produktspekter, endrer emballasjen farge fra hvit til grå. Både de gamle og nye lim- og fugepatronene i Bostiks premiumsortiment får grå emballasje, som består av minst 30 % resirkulert plast.

Tre nye akrylbaserte fugemasser er introdusert i Bostiks sortiment. En fugemasse av høy kvalitet som gir perfekt vedheft uten primer, en unik akrylfugemasse som forebygger malingsproblemer, og en reparasjonsfugemasse som er spesielt formulert for fuging og reparasjon av ødelagte fuger mellom mur og tegl.

Med SMART PROs unike teknologier får du smarte, fleksible, hurtige og miljøvennlige produkter som sparer tid og reduserer kostnadene. (Foto: Bostik)

Bostiks nye polyuretanskum med høy varme- og lydisolasjonsevne kommer i to versjoner, hvorav den ene er spesielt utviklet for profesjonelt bruk. Bostik lanserer til og med et unikt steinlim av høy kvalitet.

I tillegg får SMART PRO-serien to nye hybridfugemasser: En universell transparent hybridfugemasse og en slitesterk multifunksjonell hybridfugemasse for glass.

– Med vår premium-serie av lim og fuger ønsker vi å gi fagfolk forutsetninger for å bli enda bedre! Produktene er sterke, raske, fleksible og gir ved riktig bruk et perfekt og varig resultat. De lever opp til bransjens miljøkrav og leveres nå også i mer bærekraftig emballasje, sier Patrik de la Motte, Product Manager Sealing & Bonding Bostik Nordic

Les mer!

 

Om Bostik

Bostik er en global ledende spesialist innen industriell produksjon samt innen bygg- og forbrukermarkedet. I over et århundre har Bostik produsert innovative løsninger som er smarte og tilpasningsdyktige til det som former menneskers hverdag. Bostik er en del av kjemikonsernet Arkema. For mer informasjon om Bostik, besøk www.bostik.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *