Maxus e-Deliver 7. (Alle foto: RSA Norge)

Elvarebil med firehjulstrekk fra Maxus

– e-Deliver 7 kombinerer stort lastevolum, høy nyttelast og lang rekkevidde, sier Mathias Ottersen i Maxus Norge.

-Vi har gledet oss lenge til å lansere e-Deliver 7. Dette er en varebil som løfter standarden i segmentet og passer perfekt for håndverkere, flyttefirmaer, gartnere og transportlevering. Den gir kvalitetsfølelse i alle ledd, og møter dagens forventninger både når det gjelder komfort, rekkevidde, fremkommelighet og sikkerhet, sier Mathias Ottersen, salgssjef i Maxus Norge.

Varerom på 5,9 eller 6,7 m3

Maxus e-Deliver 7 er en elektrisk varebil med et karakteristisk utseende. Den futuristiske og aerodynamiske fronten er ikke bare estetisk tiltalende, men bidrar også til økt effektivitet. De nøye utformede linjene gir e-Deliver 7 et dynamisk utseende, som kombinerer estetikk og funksjonalitet på imponerende vis.

Bakdørene kan åpnes til 180 graders vinkel, og den kommer med to skyvedører.

Plassert mellom e-Deliver 3 og e-Deliver 9 i størrelse, tilbyr e-Deliver 7 vareromsvolum på 5,9 eller 6,7 m3.

Den største utgaven måler 5.364 mm i lengden, 2.030 mm i bredden og 1.990 mm i høyden. Med en nyttelast på 1.020 kg og en hengervekt på opptil 1.500 kg, er denne varebilen ideell for frakt av tunge materialer.

Batteripakkene på 77 eller 88 kWt gir e-Deliver 7 en rekkevidde på 362-524 km (WLTP kombinert/urban) på en enkelt lading, mens støtte for 3-fas lading muliggjør opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

Med eller uten firehjulstrekk

Den største nyheten er at den kommer med firehjulstrekk i løpet av andre halvdel av 2024. Maxus e-Deliver 7 er utstyrt med et avansert firehjulstrekksystem designet for å levere god fremkommelighet, med fokus på energieffektivitet og økt trekkraft under alle forhold. Den kommer både med og uten firehjulstrekk.

Maxus e-Deliver 7 tilbyr tre kjøremoduser – ECO, normal og Power. Maxus e-Deliver 7 4×4 tilbyr to ytterligere kjøremoduser – MUD og Tow.

Innvendig tilbyr e-Deliver 7 en komfortabel arbeidsplass med tre seter. Det justerbare førersetet kommer både med armlener, oppvarming og korsryggstøtte. Den 12,3’’ store berøringsskjermen er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto, og gir både full kontroll og underholdning gjennom arbeidsdagen.

På utstyrslisten finner man også oppvarmet multifunksjonsratt, fjernlystassistent, lys- og regnsensor og oppvarmet frontrute.

– Maxus e-Deliver 7 er designet med sjåførens komfort og sikkerhet i tankene, og oppfyller dagens forventninger innen transportsektoren, sier Ottersen.

Trygghet i arbeidshverdagen

Sikkerheten er godt ivaretatt med en fullspekket ADAS sikkerhetspakke, som blant annet inkluderer Adaptive Cruise Control, filvarsling, filskiftassistent, bakkestartassistent, ryggekamera, 360 graders parkeringskamera og hastighetsvarsler. Blindsonevarsling, elektronisk stabilitetsprogram, automatisk nødbremssystem, kollisjonsvarsler, skiltgjenkjenning og parkeringssensorer både foran og bak sikrer en trygg kjøreopplevelse.

Maxus e-Deliver 7.

Stadig flere velger elektrisk drivlinje ved kjøp av ny varebil i Norge. I 2023 utgjorde elektriske varebiler en andel på 31% av det totale varebilsalget. Dette er en økning på 6,7% sammenlignet med 2022.

Maxus e-Deliver 7 vil ha startpris fra kr. 619.900 inkl. mva. Maxus har et riksdekkende forhandlernettverk, og e-Deliver 7 er nå tilgjengelig for prøvekjøring hos alle Maxus-forhandlere. Forhandlere har også åpnet for forhåndsbestilling av AWD-utgaven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *