ESSDECK MAX – perfeksjonistens favorittskrue!

ESSDECK Max løser tre store utfordringer som er vanlige når terrasser bygges; oppflising, endetre som sprekker og vridde terrassebord.

Dette har tømrer Tor-Morten Odden merket seg – for utfordringene gjelder ikke bare når han skal bygge terrasse:

– Det finnes ingen skrue som matcher ESSDECK Max. Jeg bruker den til vridd trevirke i ALLE sammenhenger og har alltid en full skrueboks klar i arbeidsbilen min.

For fem år siden testet Tor Morten ESSDECK Max-skruen for første gang, og den aha-opplevelsen husker han fortsatt.

– Aldri hadde jeg opplevd en slik klemkraft mot bjelkelaget! Tidligere brukte jeg alltid tvinge for å få vridd trevirke på plass. Men ESSDECK Max, med sine doble gjenger i ulik stigning, har en veldig høy klemkraft. Skruen drar bordet ned mot underlaget istedenfor at skruen forsenkes for dypt, noe som vanligvis skjer med terrasseskruer med tradisjonelt senkhode.

Tor Morten beskriver seg selv som perfeksjonist. I prosjekt med kort tidsfrist kan det være utfordrende.

– Nå har jeg funnet en skrue som hjelper meg å bygge flotte terrasser på en effektiv måte. I tillegg til klemkraften gir skruen en helt utrolig fin finish, uten fliser rundt skruehullene. ESSDECK Max kan dessuten monteres nærmere endetre enn mange andre skruer, takket være de lange gjengene ved spissen som freser opp hullet istedenfor å skjære. Og når skruen umiddelbart havner der man vil han den, hverken for langt eller for kort ned i trevirket, går det veldig raskt å bygge.

Et eksempel på at ESSDECK Max holder det den lover er da Tor Morten fikk i oppdrag å bygge en stor terrasse med flere plan. På en myr!

– Terrasse som bygges på synkende grunn vil beveges seg en hel del på grunn av tele. Derfor valgte jeg skruer i syrefast stålkvalitet. Etter den første vinteren ringte jeg kunden for å høre hvordan det hadde gått med terrassen. Den hadde stått seg veldig fint, noe som vitner om at skruen virkelig tåler store bevegelser.

På spørsmål om hvilke andre prosjekter Tor Morten benytter ESSDECK Max svarer han «i prinsipp alle!»

– Jeg bruker ESSDECK Max som en allround-skrue: til vindskier som har vridd seg litt, vridde kledningsbord og til stendere der jeg ikke vil ha et stort hode som kan komme i veien for ulike platematerialer.

Derfor velger Tor Morten ESSDECK Max:

  • ­Pent sluttresultat uten fliser og sprekker
  • Montering nærme kanten uten problemer
  • Enkelt å skru propellvirke på plass til bjelkelaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *