Kristian Thorsrud, ny leder av AF Håndverk AF Håndverk. (Foto: AF Gruppen)

Kristian skal lede AF Gruppens storsatsing på ROT

Kristian Thorsrud overtar som leder av AF Håndverk, AF Gruppens 14 selskaper innen ROT-markedet.

AF Håndverk består i dag av 14 spesialiserte selskaper som opererer innen ROT-markedet og er landets ledende innen antikvarisk rehabilitering. Selskapene har totalt 750 ansatte og omsatte i 2023 for i overkant av 1,5 milliarder.

Fant den rette i egne rekker

Thorsrud kommer fra stillingen som finansdirektør i samme selskap og overtar etter Arvid Engebretsen.

– Jeg er svært tilfreds med at valget falt på en intern kandidat. Thorsrud har gjennom syv år opparbeidet seg betydelig erfaring i våre selskaper og har vist fremragende lederegenskaper, uttaler Engebretsen. Han vil selv fortsatt inneha en plass i styret og jobbe aktivt med strategi og forretningsutvikling i selskapet.

Kristian Thorsrud ser frem til å lede AF Håndverk videre.

– Jeg takker for tilliten og ser med entusiasme fram til å kunne bidra til fortsatt lønnsom vekst og utvikling i våre flotte selskaper. Med fast ansatte håndverkere, solid fagkompetanse og aktivt eierskap skal vi bygge videre på vår posisjon som bransjeleder innen våre fagfelt på Østlandet, sier Thorsrud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *