Spire husmodell vokser sammen med familien. (Illustrasjon: Systemhus)

Husmodellen «Spire» vokser sammen med familien

Systemhus lanserer en innovativ boligmodell med lavere inngangsbillett til nye kjøpere. Boligkjøperens livssituasjon og behov endres kontinuerlig. Derfor har boligkjeden utviklet den nye husmodellen «Spire».

– Visjonen bak «Spire» er: én bolig gjennom hele livet. Vi har valg å fokusere på kostnadsbesparelse og bærekraft, men også på tilpasningsdyktighet og smarte løsninger. Livsløpsboligen Spire gir en unik mulighet til å bygge og utvide boligen i takt med livets ulike faser. Her kombineres moderne arkitektur med ideelle planløsninger for å skape en boligopplevelse som varer livet ut, sier salgs- og markedssjef i Systemhus, Birgitte Andersen.

De fleste ønsker ikke å flytte langt

Majoriteten av nordmenn som ønsker å flytte på grunn av plassbehov, ser etter større boliger i samme område eller skolekrets. Husmodellen fra Systemhus ble derfor designet med tanke på at de som ønsker å bygge sitt første hjem og som har lyst til å bli boende når familien blir større, kan løse behovet for økt plass når det melder seg.

– Det er tøft for mange å komme inn på boligmarkedet. Vi ønsket å lage en rimeligere inngang til den første boligen, samt tilrettelegge for å bygge på boligen senere. Dette gir lave kostnader til å begynne med, og dersom økonomien blir romsligere og plassbehovet øker – så har beboere et godt alternativ til utvidelse, forteller Andersen.

– Konseptet var å skape en bolig som har alt man trenger og som er kostnadseffektiv – uten å gå på bekostning av hverken design eller komfort. Planløsningen er god og vi har skapt en bolig hvor man kan bo smartere på mindre kvadratmeter, sier arkitekten bak boligen, Linn Heimdal i Mestergruppen Arkitekter.

TRE VALGMULIGHETER: Livsløpsboligen tilbyr 5 valgmuligheter i samme boligkonsept: Spire Original med 2 soverom, Spire Pluss med mulighet for ekstra bad og soverom og Spire Maks med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, og mulighet for utleiehybel.


Livsløpsboligen tilbyr 5 valgmuligheter i samme boligkonsept: Spire Original med 2 soverom, Spire Pluss med mulighet for ekstra bad og soverom og Spire Maks med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, og mulighet for utleiehybel.

Les mer om Spire her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *