Øyvind Eidem og Birger Aspaas lanserte det nye boligkonseptet på storsamlingen denne uka. (Foto: E. A. Smith)

Går fra HIBA til HEIM

E.A. Smith lanserer nytt boligkonsept: – HEIM boligsystem skal gjøre det enkelt å bare bygge. Både for de som går med planer om å bli god på å bygge i egenregi, eller allerede er en ringrev på feltet, sier leder Birger Aspaas.

HEIM boligsystem skal gjøre det enkelt å bare bygge. Både for de som går med planer om å bli god på å bygge i egenregi, eller allerede er en ringrev på feltet, sier Birger Aspaas, leder for HEIM boligsystem.

Fra HIBA til HEIM

Denne uka samlet HEIM boligsystem ansatte og medlemmer til et skikkelig “kickoff” i Bergen. Her ble nytt konsept, ny profil, ny hjemmeside og nye ambisjoner og fremtidstanker presentert, til positiv respons fra salen.

Småhus- og hyttekonseptet til HIBA Hus har vært godt til stede i det norske boligmarkedet siden 1967, og flere tusen HIBA hus, hytter og garasjer står i dag fortsatt støtt over hele landet. Dette konseptet vil videreføres og styrkes under merkevaren HEIM, samtidig settes det nå i gang en omfattende satsing på prosjektboliger gjennom nye HEIM boligsystem.

For profesjonelle utbyggere

HEIM er utviklet for profesjonelle utbyggere og entreprenører som ønsker en effektiv byggeprosess og funksjonelle boliger.

– Vi vil levere ferdige prosjekterte boliger, som er klare til å bli tatt i bruk av både eiendomsutviklere og tomteeiere. Gjennom bruk av blant annet ferdige byggesett er målet å forbedre effektiviteten, redusere kostnadene og oppfylle de stadig økende kravene til bærekraft og kvalitet.Boligene prises helt ferdig, inkludert precut, elementer og komplett levering på byggeplass, sier Aspaas.

Til å begynne med tilbys åtte ulike prosjektboliger; eneboliger, flermannsboliger og rekkehus. Disse boligene er rigget for å bygges i felt med effektive byggemetoder. Form og planløsning er planlagt slik at det er mulig å sette de opp både som frittstående og som rekkehus.

Fremover vil man utvide porteføljen med ulike boligtyper som passer forskjellige målgrupper og tomtegrunnlag.

Tilbyr kompetanse i et utfordrende marked

HEIM skriver at de har samlet solide fagfolk i et kompetansesenter, som tilbyr alt av tekniske løsninger. Kompetansesenteret består av arkitekter, ingeniører og byggteknikere, med både byggfaglig utdannelse og praktisk erfaring fra byggeplass. Samlet har de unik erfaring, kundeorientering og bransjekunnskap.

Med HEIM boligsystem på laget får man en trygg boligbygging, som følger alle forskrifter.

Markedet har vært gjennom store endringer de siste årene. En mer kapital-krevende felt-utvikling tar en større andel av det totale boligmarkedet, samtidig som industrialiseringen har gitt bransjen større muligheter. I et tøft boligmarked som dagens, er en effektiv byggeprosess avgjørende.

– Vi gjør dette fordi vi ser en dreining fra EAT og over til EET, samtidig som timingen er god. Gjennom denne satsingen gjør vi oss nå godt forberedt til oppgangen som kommer, og kapasiteten vi har bygd opp gjennom investeringene i LSE byggesystemer på Kvam, Akland og i Meldal. I tillegg til investeringene vi nå gjør i folk og system, sier kjededirektør i HEIM boligsystem, Øyvind Eidem.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *