Prisutdeler og styreleder i Norsk Byggevarebase, Carl Otto Løvenskiold, med prisvinnerne i Bergene Holm AS. (Foto: Byggtjeneste)

Priset for flere års arbeid med å digitalisere produktdata

Trelastprodusenten Bergene Holm AS er kåret til «Årets Nobber» i Norsk Byggevarebase (NOBB).

Juryen legger vekt at prisvinneren leverer høykvalitets produktdata i NOBB, og har vært en aktiv deltaker siden 1995.

I begrunnelsen hetere det videre:

«Leverandøren har lagt ned betydelig arbeid over tid, med kontinuerlig forbedring av logistikkinformasjon, solid markedsinformasjon, og bred dekning av produktegenskaper. Det siste året har de utmerket seg som en ledende aktør innen miljødata i NOBB».

 

Viktig effektivisering

– Å ta i bruk digital produktdata er et nødvendig og viktig ledd i effektivisering av verdikjeden. Takket være et helt lag av ansatte har trelastprodusenten nå samtlige av selskapets produkter dokumentert med miljødata, selgende og teknisk produktinformasjon, logistikkdata og produktbilder, framgår det av en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *