Utseendemessig er det liten forskjell fra Alvdal Royal og Alvdal Royal+. Forskjellen ligger i kledningens evne til å motstå brann. (Foto: Alvdal Skurlag)

Royalkledning med brannklasse D

Alvdal Skurlag tilbyr nå Alvdal Royal+ som tilfredsstiller myndighetenes krav til brannklasse D.

Rent utseendemessig er det liten eller ingen forskjell fra Alvdal Royal. Forskjellen ligger kun i kledningens evne til å motstå brann, skriver produsenten i en pressemelding før sommerferien.

Et naturlig førstevalg

Alvdal Royal+ er formstabil, krever lite vedlikehold, og har den samme gode beskyttelsen mot råte som den ordinære royalkledningen. I tillegg er nå bruksområdene betraktelig utvidet, og kledningen kan brukes på alle bygg hvor kravet er brannklasse D, skriver Alvdal Skurlag.

Fa venstre Esten Strømseng, markedssjef Alvdal Skurlag, Martin Axén, Area Sales Manager – Sweden/Norway og Lars Nyborg, Senior Manager, Technical Services i Koppers Performance Chemicals. (Foto: Alvdal Skurlag)

– Alvdal Skurlag har årelang kompetanse og står for naturekte kvalitetsprodukter. Kunden skal føle trygghet, tillit og ærlighet ved å benytte oss og våre produkter. Vi har i lengre tid testet Royal+ i våre anlegg her på Alvdal. Den kjemiske løsningen er utviklet av vår leverandør på Royaloljer, Koppers Performance Chemical, og testet og godkjent hos DBI/Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, forteller administrerende direktør Berit Nordseth Moen.

I produksjon

– Etter en intensiv utviklingsperiode sammen med Alvdal Skurlag, er vi stolte av å kunne presentere en løsning til markedet. Vi har kombinert våre kompetanser innenfor teknologier til beskyttelse av tre mot både råte og brann, sier Martin Axén i Koppers Performance Chemicals.

Alvdal Skurlag er nå i full gang med produksjonen av Alvdal Royal+ kledning på anleggene.

– For hjørnestensbedriften Alvdal Skurlag betyr dette at vi vil befeste og styrke vår posisjon som en spesialisert produsent av Royal kledning, og markerer et nytt og spennende kapittel i selskapets historie. For Alvdal Skurlag og våre kunder vil denne nyheten skape nye muligheter fremover, sier direktør Nordseth Moen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *