Nå kan du få varsel når du glemmer igjen verktøy

Med en sporingsenhet på verktøyet til hjelp, kan du få beskjed om du har reist fra verktøy som skulle vært med i bilen.

­– Dette kan spare mye tid som mange må bruke på å lete opp og hente verktøy de skulle hatt med seg, sier leverandøren av ABAX Smart Inventory som systemet kalles.

Morten Strand, administrerende direktør i ABAX

– Den banebrytende tjenesten gir sanntidskontroll over kundenes verktøylager på tvers av flere kjøretøy og sørger for at bedriftens kjøretøy alltid er fullt utstyrt og klare til neste jobb uten behov for å sjekke dem fysisk, skriver selskapet i en pressemelding.

– Dette er den første løsningen av sitt slag på markedet, og vi er trygge på at vi vil åpne opp for nye muligheter med både nye og eksisterende kunder, sier Morten Strand, administrerende direktør i ABAX.

Inventarliste som grunnlag

Løsningen krever at kunden oppretter en inventarliste ved hjelp av ABAX-systemet sitt, og tildeler individuelle verktøy eller utstyrselementer til et enkelt kjøretøy. Hvis for eksempel en varebil forlater et sted i 10 minutter uten ett av de tildelte elementene, vil sjåføren og flåtesjefen motta et varsel, slik at de selv eller en kollega raskt kan hente det gjenglemte utstyret.

Vil hindre tidsløsing

– Vi har utviklet ABAX Smart Inventory for å imøtekomme et kundebehov som mange har etterspurt i flere år. Vi vet at våre kunder jevnlig sløser bort både tid og penger fordi kjøretøyene deres ikke er riktig utstyrt eller fordi de glemmer igjen verktøy ute på oppdrag, sier Stig Fossum, senior Product Owner i ABAX.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *