Membranplate godkjent for maling

Aquapro Light Basic er en damptett membranplate som er egnet til flislegging, sparkling og maling samt mikrosement.

Den er alene om å ha SINTEF teknisk godkjenning for malte, slette flater på bad. I godkjenningen ligger også nærmere angitte lim og primere, tettebånd og rørmansjett, opplyser den norske leverandøren Duri.

Aquapro Light Basic består av glassfiberarmert lettvektssement tilsatt EPS-kuler og pålimt en PP-filt på den ene siden. Platen er uorganisk med en høy trykkfasthet som gjør at den egner seg for de aller fleste bruksområder på et bad.

Den leveres i 8 og 12 mm tykkelse, hvor 12 mm har falsede kanter og 8 mm er 900 mm bred med rette kanter.

For begge platene er det nødvendig med spikerslag til å montere tyngre gjenstander som servanter og skap. Den tynneste plata må ha stabilt underlag som OSB eller rupanel. Den 12 mm tykke plata kan monteres på stenderverk med c/c 300.

Platene anbefales skrudd med gips-skruer som har maks 200 mm avstand langs plateskjøtene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *