For 17. gang møtes omkring 250 deltakere til Byggtreff på Voss. (Arkivfoto)

Øystein «Pølsa» Pettersen drar i gang Byggtreff for 250 på Voss

Med et foredrag om teambuilding, åpner den munnrappe skiløperen Øystein «Pølsa» Pettersen årets Byggtreff på Voss.

Fredag formiddag sitter 250 byggmestre, tømrere og leverandører benket til «Pølsas» foredrag som er det første av flere foredrag og produktpresentasjoner denne dagen. Byggtreffet er det 17. som blir arrangert av Byggmestrenes servicekontor AS og Byggmesterforbundet region vest.

 

Kalkulasjon og etterisolering

Foruten innledningsforedraget «Lag et godt lag», får deltakerne høre faglige foredrag om kalkulasjon og etterisolering og fuktsikring. Det første emnet tar fagsjef Nils Jørgen Brodin, Byggmesterforbundet, seg av. Det andre holder Trond Bøhlerengen, SINTEF.

Omkring 30 leverandører byr også på foredrag og produktnyheter på leverandørmesse og i parallelle sesjoner.

 

 

Et forbund i endring

I løpet av dagen er det også plass til administrerende direktør Knut Strand Jacobsen som holder foredrag om «Byggmesterforbundet i endring». Forbundet har nylig vedtatt å åpne for at tømrerbedrifter kan bli medlem om de oppfyller visse kriterier, blant annet at de er godkjent som lærebedrift.

 

Leo om integrering

TV-kjendisen Leo Ajkic avslutter møtedagen med et skråblikk på integrering.

Tradisjonen tro, venter det deltakerne et smalahovelag om kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *