Norsk Håndverksinstitutt gir to tradisjonshåndverkere nye muligheter i sine fag. (Foto: Veslemøy Furuseth, Maihaugen)

Søker to stipendiater i tradisjonelt håndverk

På oppdrag fra Kunnskapsdepartementet lyser håndverksinstituttet ut to treårige stipendiatstillinger i tradisjonelt håndverk. I år blir en av stillingene forbeholdt et bestemt prosjekt innen tømrerfaget. 

Den treårige stipendiatordningen for håndverkere ved Norsk håndverksinstitutt legger til rette for å videreføre og utvikle forskjellige håndverksfag.

Les også: Årets julegave til unge tradisjonshåndverkere

Søknadsfrist 1. mars

Stipendiatordningen er en unik mulighet for håndverkere til å gjøre et dypdykk i sitt fag. Gjennom et treårig prosjekt får stipendiatene mulighet til å fordype seg i eget håndverk, utvide sitt nettverk, tilegne seg ny kunnskap og forbedre egne ferdigheter.

Håndverksinstituttet arbeider med å ta vare på håndverkskunnskap, også på et høyere utøvende nivå. Stipendiatordningen er ment for håndverkere som holder et høyt faglig nivå, har kompetanse tilsvarende fag/svennebrev og har lengre erfaring innenfor sitt håndverk, skriver instituttet.

I år blir en av stillingene forbeholdt et bestemt prosjekt innen tømrerfaget.

Du kan lese mer om og søke på stipendiatet her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *