Konsernsjef Trond Erik Skarshaug i VestlandsHus.

Tømrer blir konsernsjef i VestlandsHus

Udanning som tømrer og bred lederbakgrunn fra byggebransjen har ført Trond Erik Skarshaug til stillingen som konsernsjef i VestlandsHus.

Skarshaug begynte i jobben som leder for blant annet VestlandsHus AS og VestlandsHus Arkitekter AS ved årsskiftet, skriver konsernet i en pressemelding.

Styreleder Jarle Haug er svært tilfreds med ansettelsen:

– Trond Erik er en jordnær og meget erfaren leder som vil passe godt inn i kulturen i VestlandsHus, både internt og blant forhandlere over hele landet. I tillegg har han kommersiell bransjeerfaring og erfaring fra selskapsledelse som vil bli meget viktig for VestlandsHus med de store ambisjonene vi har for selskapet framover.

Fra innfesting til boligkjede

Skarshaug kommer fra stillingen som daglig leder i Invisible Connections AS på Åndalsnes som spesialiserer seg på innfestinger.

Han er opprinnelig tømrer, med tilleggsutdannelse innen økonomi, og har gjennom en bred lederbakgrunn fra byggebransjen opparbeidet seg en solid markeds- og bransjekunnskap som er meget relevant for stillingen som konsernsjef i VH-Gruppen, skriver konsernet.

Bidra til videre vekst

– Jeg kjenner VestlandsHus som en kjede som står for høy kvalitet og som har meget dyktige ansatte og forhandlere. Dette gjør meg både ydmyk for oppgaven og samtidig overbevist om at jeg med min bakgrunn og syn på ledelse og vekst kan gjøre en god jobb for selskapet, sier Skarshaug selv.

– Jeg kjenner meg godt igjen i kjedens visjon – «endelig hjemme», og ser fram til å være med og skape fremtidens boliger for våre kunder i hele landet. Vi skal fortsette den gode utviklingen, rekruttere flere forhandlere og klatre på listen over Norges største huskjeder, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *