Nyheten Hultafors TR EL. (Foto: Hultafors)

Helsmidd hammer til finsnekringen

El- og listehammeren Hultafors TR EL er en mindre og lettere hammer utviklet for presisjon og arbeid på trange steder.

Hammeren er smidd i ett stykke for maksimal styrke og holdbarhet, skriver produsenten.

Liten og lett

Den u-formede slagflaten gjør det mulig å arbeide nær tak og hjørner uten å lage merker på flatene rundt. Dette gjør hammeren ideell for elektrikere, montering av lister eller for arbeid med finsnekring. En rett klo gjør det også enklere å ta bort spiker der det er dårlig med plass siden du kan holde hammeren i en mindre vinkel og komme til spikeren nesten rett ovenfra.

Lite hode med en U-formet slagflate som gjør det mulig å spikre nær tak og hjørner med Hultafors TR EL. (Foto: Hultafors)

Det ergonomisk utformede håndtaket med tydelig endestopp gir et sikkert grep og har et hull for verktøysikring. Merking i håndtaket på 200 og 250 mm hjelper deg med å sette kabelklammer i lik avstand uten bruk av andre måleverktøy, skriver Hultafors.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *