Direktør for næringspolitikk Tore Strandskog i Nelfo. (Foto Moment studio)

Elektrikerne regner med bedre tid til enøk-tiltak

Elektrikere landet rundt står klare til å utføre enøk-tiltak og solcellemontering, lover bransjeforeningen Nelfo.

– Det har festet seg et inntrykk av at elektrobransjen ikke har kapasitet til å installere solceller og ENØK-tiltak i bygg. Det stemmer ikke, sier Tore Strandskog, direktør for næringspolitikk i Nelfo.

Han kan legge fram ferske tall som viser at mer enn halvparten av bedriftene i foreningen kan enten starte med det samme eller seinere i høst og gjennom vinteren.

– Her i landet har vi et stort potensial for energieffektivisering, solkraft og smartere strømbruk. En realisering av potensialet vil frigjøre energi til klimaomstillingen, samt skape ringvirkninger i form av økt sysselsetting og verdiskaping i leverandørbedriftene og hos andre markedsinteressenter, konstaterer Strandskog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *