En allround hettejakke tilpasset kvinner.

På tide med lag på lag igjen

Med kaldere dager foran oss er det om å gjøre å kle seg riktig, fastslår Snickers Workwear.

Nå lanserer produsenten jakker, overdeler og tilbehør til sitt lag-på-lag system til kaldt og vått vær. Blant høstens nyheter, er varme, vatterte jakker som har lommer med glidelås for å varme hendene, blant annet 1950 FlexiWork som er vindtett og vattert hybridjakke­. Den skal egne seg til kalde og vindfulle forhold og reise til og fra byggeplassen. Foruten de varmende lommene, har den avtakbar isolert hette og elastisk strikk nederst. Jakka er satt sammen av tre lags vindbeskyttende og vannavvisende materiale og har fasongsydde og sveisede sømmer.

Vinterjakka skal være både vind- og vannavvisende.

Varme for kvinner også

Produsenten lanserer også ei vinterjakke med kvinnelig passform som har betegnelsen 8107 AllroundWork. Den har en type isolasjon som skal bidra til regulering av kroppstemperaturen under intenst arbeid. Videre har den stretchpaneler som skal gi bedre mobilitet og slitestyrke. Ermene er formsydde.

De andre lagene

Innenfor ytterjakkene, foreslår Snickers Workwear en mellomlagsjakke med eller uten hette, kalt 8044 FlexiWork eller 1902 FlexiWork som er en mellomting mellom genser og vindtett jakke.

Arbeidsskjorte med fôr, er også en mulighet. 8522 AllroundWork skal ha teddyfôr og isolerte ermer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *