L-element Flex. (Foto: Finja)

Flate grunnmurselementer hever resultatet

Finja lanserer L-element Flex, en ny versjon av sitt L-formede grunnmurselementet som nå gir håndverkeren nye muligheter.

Elementets konstruksjon gir opphav til en rekke fordeler, blant annet færre transporter med reduserte utslipp og fraktkostnader som følge, samt enklere håndtering, skriver produsenten.

Enklere kantelement

Et solid fundament er avgjørende for det endelige resultatet og dets holdbarhet. Derfor fortsetter Finja å utvikle basissystemene og lanserer nå et unikt kantelement med en funksjonalitet markedet så langt har manglet. Ved å produsere og levere grunnmurselementet på denne måten er både miljøet og lommeboken fordelaktig fordi det tar mindre lagringsplass.


Det nye grunnmurselementet, som er skjøtet sammen med en smart monteringsfunkjsone, tar nesten halvparten så mye plass og skaper dermed rom for økt belastning, eller opptil dobbelt så mange grunnmurselementer per transport. L-element Flex skaper også større valgfrihet i forbindelse med montering og installasjon, samt at tilbygg til villaer, kontorer og industribygg nå kan utføres i større grad ut fra forholdene av den enkelte gjenstand.

Ønskes for eksempel ulike høyder på grunnmurselementene, er det mulig å fritt kombinere rygg og bunner ut fra spesielle behov og situasjoner. I første omgang tilbys 400 mm høyde, men snart også 300 mm, og det legges også opp til at kunden skal kunne velge kvaliteten på isoporplater i bunnplaten og dermed skape det ultimate fundament for et konkret prosjekt, uttaler Finja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *