Fra venstre mot høyre står Martin Knudsen, Marius Solheim, Ken Winge, og Nils-Erik Bjerkelien. (Foto: Motek)

Motek åpner sin flaggskipbutikk i Oslo

Motek sin hovedbutikk i Oslo flytter tilbake fra midlertidige lokaler inn i ny flaggskipbutikk i Alf Bjerckes vei.

Butikken åpner dørene mandag 19. september, mens offisiell åpning vil feires 12. oktober. Da vil det være demonstrasjoner av verktøy og enkel servering.

Samler hele Motek

Etter to år i midlertidig butikk, kan butikksjef Ken Winge endelig ønske kunder velkommen i nye lokaler, sier kjedesjef Anders Hognerud. Den nye butikken har god beliggenhet med gode fasiliteter. Butikken har 708 kvadratmeter salgsflate og godt med parkeringsmuligheter. Butikken ligger i første etasje av Moteks helt nye hovedkontor som også huser hovedlageret og verkstedet deres.

Motek Oslo fører et fullt sortiment og står klare til å hjelpe kundene med å ta de riktige valgene når det gjelder bruk av verktøy og festemidler for forskjellige bruksområder. Det er også mulig å teste verktøy og få demonstrasjoner. Det at det er verksted og hovedlager i samme bygg gir mange fordeler for Motek sine kunder.

Klikk & Hent

Sammen med butikksjef Ken Winge, jobber butikkselgere Marius Solheim, Nils Erik Bjerkelien og Martin Knudsen som alle er rutinerte, med lang fartstid i Motek. Alle har lokal tilknytning til Oslo-regionen og kjenner området godt. Det er også ti salgsrepresentanter som besøker kundene i området som er tilknyttet butikken.

Butikken tilbyr Klikk & Hent, der varene bestilles på nett og kan hentes i butikken etter 2 timer. Dersom det er tomt for en vare i butikkhyllene, sendes produktet raskt inn fra hovedlageret, lover Motek i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *