Tre eiere feirer 30 års jubileum: fra venstre daglig leder Stein Nørstebøen i Nordbolig Innlandet AS, konsernsjef Oddvar Haugen i Beias Gruppen AS og daglig leder Trond Olav Horten i Nordbolig Hamar AS. (Foto: Byggmesteren)

Nordbolig satser på gode nabolag i nedgangstider

– Vår del av byggebransjen er på vei inn i en alvorlig krise. For å lykkes må Nordbolig satse enda mer på kompetanse og bærekraftige boliger som flere har råd til, sier konsernsjef Oddvar Haugen i Beias Gruppen AS.

Få full tilgang i 3 uker for kun 19,-

For å lese denne artikkelen må du være abonnent og innlogget.

Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg full tilgang i 3 uker for kun kr 19,- deretter koster abonnementet kr 89,- pr. mnd.

Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *