Fugepistol med trinnløs justering

En ny fugepistol gir lettere påføring selv av harde limtyper.

Det henger sammen med at Multigun som den heter, har en trinnvis justering som gir mellom 12 og 25 ganger økt trykkraft. Dermed kan man med samme lette håndtrykk påføre harde lim og tykke fugemasser som myke og nesten flytende fugemasser. Det er innstillingen på pistolen som blir avgjørende, forklarer leverandøren Relekta i en pressemelding.

­– Multigun forenkler prosessen og gir et bedre sluttresultat når du tilpasser pistolen til det du jobber med, sier kategorisjef i Relekta, Lars Petter Bjaaland.

– Når du skal bruke den med tykke monteringslim eller to-komponente patroner, sparer du masse ekstra muskelkraft ved å vri bryteren opp på høyeste kraftinnstilling. For myke fugemasser settes innstillingen på laveste nivå. Da kommer det mye mer fugemasse ut av patronen per trykk, noe som gir færre trykkestopp underveis og dermed en mye jevnere påføring og enklere å få et pent resultat.

Fugepistolen kan brukes med standard 290–310 ml lim- og fugepatroner.

Multigun har godt ergonomisk grep og lav vekt, framgår det av pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.