- Dette gjør at våre kunder som bygger i KLT enkelt kan sørge for trygg tetting rundt gjennomføringer av kabler, metallrør og plastrør i vegger og dekker, sier Marie Sand, produktsjef i Würth Norge. (Foto: Würth Norge)

Nye branntettingsprodukter til massivtre

Würth Norge tilbyr nå branntettingsprodukter som har teknisk godkjenning for bruk i kontruksjoner av massivtre (KLT).

Würth Norge har lenge hatt et komplett sortiment av hylser, tettemasser, plater, mansjetter og skum til branntetting, men det har vært rettet mot tradisjonelle bygg i stål og betong.

Trygge gjennomføringer

– Nyheten er nå at vi kan tilby brannhemmende akryl, IPT brannfug, brannhylse, mansjetter og brannplate med ETA-godkjenning til massivtre (KLT). Dette gjør at våre kunder som bygger i KLT enkelt kan sørge for trygg tetting rundt gjennomføringer av kabler, metallrør og plastrør i vegger og dekker. Med den nye tekniske godkjenningen har vi nå et av markedets mest allsidige branntettingssystemer, sier Marie Sand, produktsjef i Würth Norge.

Würth er for mange mest kjent for å være en festemateriell-leverandør, men har i lengre tid tatt større og større steg mot å bli en totalleverandør til byggebransjen innenfor skruer, tak og vegg-produkter samt spiker.

— Vi ser en større og større interesse for prosjekter med massivtre blant våre kunder forteller divisjonssjef for bygg, Paul Inge Sætheren. Denne utviklingen er spennende på flere måter, særlig miljøaspektet, men stiller jo også andre krav til produktene man bruker. Dette har vi investert mye tid på de siste årene, utdyper Sætheren, og forteller at branntetteproduktene føyer seg i rekken av produkter Würth tilbyr til prosjekter med massivtre.

— Vi er for eksempel en av få som tilbyr tilpassede konstruksjonsskruer. Vi har også et beregningsprogram for våre skruer og beslag som prosjekterende kan laste ned gratis. Würth Norge tilbyr både produkter og kursing for å kunne ta branntettingen selv, avslutter Sætheren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.