Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, og daglig leder ved nye XL-BYGG Alna, Cato Sannerud. (Foto: Mestergruppen)

Sentrum Bygg blir Oslos første XL-BYGG

Nye XL-BYGG Alna åpner til sommeren. Det totalrenoverte anlegget på Alnabru vil ha over 10.000 m² med byggevare, trelast, dører, vindu og gulv.

Omprofileringen og renoveringen av byggevarekjedens første butikk i hovedstaden vil være ferdig før sommeren 2022, skriver Mestergruppen.

Første anlegg i Oslo

– Sentrum Bygg har vært en ærverdig faghandel som har gjennomgått mange endringer opp gjennom årene. Nå bytter vi navn, utvider sortimentet og tilbyr produkter og tjenester som våre kunder etterspør. Nyåpningen av XL-BYGG Alna er en viktig milepæl for oss da dette er XL-BYGGs første anlegg i Oslo, sier Mestergruppens regionsdirektør, Atle Bakke.

Både medarbeidere og ledere fortsetter i stillingene sine. Daglig leder ved XL-BYGG Alna, Cato Sannerud, forteller:

– Vi er de samme menneskene, og med et mye bredere sortiment vil vi kunne tilby mye mer. Vi blir en del av XL-BYGG-kjeden, og vil beholde vår spisskompetanse på dør, vindu og gulv som Sentrum Bygg har vært kjent for i alle år. Nå kan vi i tillegg tilby fullt spekter av trelast og tyngre byggevarer. I forbindelse med at vi begynner med nye kategorier som trelast, maling og peis, så vil vi lyse ut flere nyopprettede stillinger. XL-BYGG Alna vil ha alt som proff- og privatkunder trenger til bolig og hytte – på ett sted. Vi gleder oss stort til nyåpningen.

Ser stort potensiale

XL-BYGG Alna får blant annet ny kjøkkenavdeling fra Sigdal på 300 kvadratmeter, drive-thru og vil tilby varetransport til kunder i Oslo og omegn.

Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, sier:

– Vi er svært fornøyd med å åpne nytt varehus på Alnabru med kollegaer som vi kjenner godt fra før. Det sterke fagmiljøet, engasjementet og den stoltheten som sitter i veggene på Alna passer veldig godt med XL-BYGGs faghandelsprofil. Vi gleder oss til å få dem med på laget. XL-BYGG Alna blir det nyeste og flotteste byggevarehuset i Oslo. Vi har satt oss høye mål og ambisjoner for det nye anlegget. Det er et stort markedspotensiale her og med denne nyåpningen styrker XL-BYGG sin tilstedeværelse i Østlandsregionen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *