BMI lanserer RoofPro. (Foto: BMI Norge)

Nytt partnerprogram for de som satser på skrå tak

BMI har lansert det nye partnerprogrammet RoofPro for håndverkerbedrifter. Programmet erstatter den tidligere Takpartner-kjeden.

RoofPro byr på nye muligheter for bedrifter som ønsker å tiltrekke seg de beste håndverkerne, og hus- og byggeiere som innser viktigheten av å velge de dyktigste håndverkere til sine takprosjekt, skriver BMI Norge.

– Dette er Norges beste program for bedrifter som legger skrå tak. Det er et fordelsprogram og et felleskap for de som er arbeidsgiver til de dyktigste fagfolkene, og leverandør av de tryggeste og flotteste takene. Vårt nye program gjør disse bedriftene i bedre stand til å ha på fokus på kvalitet og fag, mens vi som leverandør forenkler administrasjon og oppgaver som krever tid og spesialkompetanse, sier administrerende direktør i BMI, Andreas Fritzsønn.

Opplæring, teknologi og garantier

Programmet er satt sammen av beste internasjonale praksis, og de mest attraktive fordelene til partnerprogrammene som BMIs varemerker Icopal, Zanda og Monier har hatt i det norske markedet.

– Intensjonen er å skape et nasjonalt fagmiljø på tak som samler de dyktigste håndverkerne som velger de tryggeste systemene og løsningene, sier Andreas Fritzsønn. (Foto: BMI Norge)

Fordi alle må sertifisere seg inn i programmet skaper det trygghet på kompetansen til medlemsbedriftene, og en faglig ramme for videre opplæring for medlemmene i bedriftene. I tillegg vil RoofPro-medlemmene kunne tilby de beste garantiene ut i markedet på både produkt og system, og på utførelse dersom man er sertifisert på riktig nivå. Over 60 bedrifter er allerede med, og døren er åpen for flere – så lenge de møter kravene til de tre ulike partnernivåene.

– Vi skal ha med de som gjør jobben skikkelig, og som skaper gode fagmiljø, sier Fritzsønn.

BMI flytter til nye lokaler på Karihaugen utenfor Oslo i november 2021, og her vil det lages et nytt nasjonalt kompetansesenter for partnerne.

– Dermed kan vi invitere våre partnere dit, eller gjøre opplæring ute hos partnerne, sier Fritzsønn.

«Overgår alt annet i bransjen»

Bernt Morten Birkedal fra rogalandsbedriften Byggmester BOB var en av tilhørerne i salen da programmet ble lansert. Lederen i bedriften som legger over 300 skrå tak hvert år var positivt overrasket.

– Roofpro virker veldig mye bedre enn alle slike program jeg har sett til nå. Samarbeidsprogrammet tar med seg det beste fra tidligere ordninger, og løfter det til et nytt nivå. Jeg kjenner bransjen godt, og har til nå ikke vært borte i noe som er like bra, sier Birkedal. (Foto: BMI Norge)

Han fremhever at endringen handler om mye mer enn et fancy nytt navn.

– Det er særlig positivt med alle tiltakene knyttet til sertifiseringer og opplæring. Vi må nå sertifisere at vi er gode nok, og vi får tilgang til opplæring for våre ansatte. Det vil virke positivt for de som søker etter bedrifter med fokus på kompetanse, enten de skal ha ny jobb eller nytt tak, sier han.

Birkedal fremhever også gode garantier, tilgang til smarte digitale verktøy og en rekke andre smarte fordeler som positivt med det nye programmet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *