Norgeshus satser på digitale styringssystemer i alle sine hus og hytter. (Illustrasjonsfoto: Autobolig)

Norgeshus og Autobolig skal bygge smarte hus og hytter

Norgeshus ønsker å tilby smarthus-løsninger i alle sine boliger og hytter og har derfor inngått samarbeid med leverandøren Autobolig.

Autobolig er en leverandør av smarthus og automasjonsløsninger som holder til i Fredrikstad og leverer løsninger til hele landet.

Trenger ny teknologi

– Vi står midt i en spennende tid innen boligbygging, hvor ny teknologi og bærekraft er førende. Vår ambisjon er å knytte oss til de sterkeste fagmiljøene og tilby de beste produktene til våre boligkunder, sier Benn Asgeir Båtvik, markedsdirektør i Norgeshus.

– At våre forhandlere får tilgang på denne ekspertisen blir viktig i fremtidens boligsalg. Derfor har vi valgt å gå inn et strategisk samarbeid med Autobolig AS, som er et ledende selskap innen smarthus- og automasjonsløsninger, sier Båtvik. (Foto: Norgeshus)

Daglig leder i Autobolig AS, Henning Herfjord, kommenterer samarbeidet som en milepæl for selskapet, og ikke minst noe som kommer boligkjøperne til gode.

– Interessen for smarthus har skutt i været siden vi startet opp i 2014. For å gjøre det enkelt for fremtidens huskjøpere å få tilgang på de beste smarthus-løsningene over hele landet, har vi inngått et samarbeid med Norgeshus, sier Herfjord.

Autobolig-sjefen har store forventninger til samarbeidet, og ser frem til å videreutvikle smarthus-løsningene i samarbeid med fagmiljøene i Norgeshus.

– Det er mange som leverer smarthus i 2021, men de aller fleste er systemleverandører som leverer komponenter. Det betyr at resultatet er opp til den enkelte elektrikeren. Hos oss jobber vi mer spesialisert og med en modell som kan sette hvilken som helst elektriker i stand til å levere de beste smarthus-løsningene over natten, sier Henning Herfjord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.