Hørselvernet Local 446 har toveis kommunikasjonsradio med aktiv lytting. (Foto: Hellberg Safety)

Hørselvern med toveis radio

Hellberg Safety Local er et hørselvern med innebygd radio som gjør det enklere å kommunisere på bråkete byggeplasser.

Trådløs kobling mellom hørselvern til hørselvern er ideell for kommunikasjon med korte meldinger på jobben, noe som øker effektiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen, sier leverandør Hellberg Safety.

Verner hørsel og kommunikasjon

Noen ganger trenger du å gi en beskjed, mens andre ganger trenger du bare å få en beskjed fra kolleger, og sist men ikke minst så trenger du å høre om det er noen som prøver å advare deg. Alt dette er viktig samtidig som du blir beskyttet mot høye og skarpe lyder som kan skade hørselen din. Det nye Hellberg Local løser denne utfordringen og lar deg lett kommunisere med kolleger uten at du må ta av deg hørselvernet.

Local er en radiosender/mottaker og krever ingen eksterne enheter, f.eks. mobilradioer eller mobiltelefoner, for å opprette en tilkobling for kommunikasjon. (Foto: Hellberg Safety)

– Støyredusert hørselstap er en av de mest vanlige yrkesskadene og er ofte forårsaket av at ansatte ikke bruker eller fjerner hørselvernet under arbeid fordi de trenger å kommunisere med hverandre. Med Hellberg Local kan du være trygg på at du hører det du trenger å høre, uten å måtte utsette hørselen din for farlig støy, sier Håkan Gustafsson, Product Manager Electronics hos Hellberg Safety.

Local har gode støydempende egenskaper, en støyreduserende boom-mikrofon for tydelig talekvalitet og mikrofoner for aktiv lytting slik at du får med deg hva som skjer i omgivelsene.

(Foto: Hellberg Safety)

Hellberg Local bruker det europeiske lisensfrie radiofrekvensbåndet PMR 446 MHz (privat mobile radio), noe som betyr at det ikke er behov for dyre radiolisenser og ubegrenset bruk på alle EU -markeder og mellom et ubegrenset antall brukere. Dette betyr også full kompatibilitet med andre kommunikasjonsenheter som fungerer på samme frekvenser, for eksempel håndholdt radio eller andre hørselvern. Med 16 forhåndsprogrammerte kanaler er det lett å komme i gang.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.