Ledergruppen fra venstre: Jens Christian Sundem, Trond Bystrøm, Julianne Nagy, Kolbjørn Røstelien, Gro Haug og Cathrine Lier Øygarden.

– Et godt konsept for bransjen

– Som et heleid datterselskap av Byggmesterforbundet er vår «marsjordre» å være best på forsikringer, garantier, skadebehandling og oppfølging, sier daglig leder Kolbjørn Røstelien.

– God kompetanse oppstår ved kunnskapsdeling, internt selvfølgelig, men også sammen med våre gode kolleger i Byggmesterforbundet og samarbeidspartnere med felles interesser for byggebransjen, sier Kolbjørn Røstelien.

Byggmesterforsikring AS ble etablert i 2003, og er et selskap som leverer og administrerer forsikringer, garantier og skadebehandling på vegne av stabile forsikringsgivere til seriøse håndverksbedrifter. Selskapet har i skrivende stund 17 medarbeidere med spesialkompetanse innen forsikringer og garantier til byggebransjen. Byggmesterforsikring AS er eid 100% av Byggmesterforbundet.

– Vårt konsept dekker hele feltet av forsikringsløsninger og garantier til byggebransjen. Vi tilbyr ett kontaktpunkt du kan forholde deg til, uansett hvilke løsninger du er på jakt etter. Det gjør at du som forsikringskunde kan konsentrere deg om din virksomhet, og la oss gjøre jobben med å sørge for at du til enhver tid har tilpasset dekning i forhold til driften og prosjekter.

Vi kan byggeplass

– Før jeg begynte i Byggmesterforsikring drev jeg egen byggmesterbedrift i 27 år, det var mye å passe på og mye «papirarbeid». En god forsikringspartner er som en god materialleverandør – riktige leveranser til riktig tid bidrar til kvalitet og effektivitet. Derfor er forsikringskonseptet vårt slik at du kan snakke med oss, så ordner vi alt og følger opp, sier fagsjef Trond Bystrøm, og legger til følgende:

– Vår styrke er at vi jobber tett på bransjen. Siden oppstarten i 2003, har vi utviklet et bredt forsikringstilbud, som dekker alt håndverksbedrifter etterspør av forsikringer. Mange av våre kunder har også vokst. I tillegg til driftsselskaper inkluderer vår portefølje eiendoms-, prosjekterings- og utviklingsselskaper. Vi er kort sagt i stand til å tilby deg løsninger og spesialtilpassede vilkår, som dekker hele ditt forsikringsbehov også de som etter hvert har blitt store og komplekse.

Ledergruppen fra venstre: Jens Christian Sundem, Trond Bystrøm, Julianne Nagy, Kolbjørn Røstelien, Gro Haug og Cathrine Lier Øygarden.

Fagsjef pensjon Jens Sundem poengterer:

– I Byggmesterforsikring hjelper vi også kundene med lovpålagte pensjonskrav. Vi gir råd og leverer enkle løsninger på pensjon.

– Byggmesterforsikring skal være konkurransedyktige på pris, sier kontorsjef Gro Haug, men rådgivningstjenesten og personlig oppfølgning er det som virkelig gjør Byggmesterforsikring unike. Vi snakker med alle våre kunder ved den årlige fornyelsen av forsikringsavtalen. Forsikringene må være riktig og korrigert for endringene som har vært og vil komme i neste periode, dette arbeidet skaper gode og nødvendige relasjoner.

Vi gir deg tilgang til alle forsikringsavtaler digitalt via vår hjemmeside www.bmf.no, så du selv kan gå inn å sjekke status når du måtte ønske det.

Din garantipartner

– Byggmesterforsikring er en stor og voksende leverandør av garantier til byggebransjen. Velger du Byggmesterforsikring som din garantipartner, frigjør du kapital og du slipper gebyrer og skjulte kostnader. Garantiordningen inkluderer rådgiving, og er i sum kanskje markedets beste tilbud til bransjen! Den nye ordningen vil i større grad sikre leveransen selv i vanskelige tider, sier leder garanti Cathrine Lier Øygarden.

Skadehåndtering slik den bør være

– Fordi vi utelukkende jobber med byggerbransjens forsikringsmessige behov, har vi opparbeidet oss en bred kompetanse og vet hvor viktig det er for våre kunder å ha en profesjonell partner de kan stole på, også i krevende situasjoner. Vår målsetting er å være best på service og kundebetjening, det er ambisiøse mål, som krever at vi strekker oss litt lenger. Det er derfor hyggelig at vi kan vise til spørreundersøkelser, som gir oss toppkarakter på skadehåndtering. Det er en attest som gjør oss stolte, sier leder skade Julianne Nagy.

Om det å strekke seg langt så sier hun også at det handler om å bidra til det beste for kunden i vanskelige situasjoner.

Samfunnsoppdraget

– Når alle fagområder hjelper hverandre med å bli bedre, blir det et helhetlig konsept. Ta med deg bedriften din til oss, så gjør vi jobben, og du får akkurat det du trenger. Vi er 17 medarbeidere som står på for deg, sier Kolbjørn Røstelien.

Byggmesterforbundet og du som medlem eier Byggmesterforsikring, verdiene som skapes går ikke til utlandet eller til store konserner. Deler av premie og overskudd føres tilbake til forbundet og benyttes til faglig oppdatering og advokathjelp til medlemmer, politisk påvirkning, kvalitetsstandarder, mesterutdanning, lærlinger, rett og slett bedre vilkår for bransjen og deg som medlem.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.