(Foto: Frøiland Bygg)

Ny svensk-norsk bedrift innen skadesanering

Oleter Group og Frøiland Bygg Skade AS danner et nytt konsern innen skadeservice.

Med felles verdigrunnlag, kultur og fokus på å utvikle bærekraftige løsninger, fører oppkjøpet sammen to av Nordens ledende virksomheter innen skadeservice.

Riktig retning

Transaksjonen forventes sluttført mai 2021. Frøiland Bygg Skade ble skilt ut fra Frøiland Bygg i 2015 og majoriteten har vært eid av Stavangeradvokaten Per Arne Hodne Larsen(71)og hans sønn Rolf Hodne(41). Rolf Hodne fortsetter som investor og styremedlem i Oleter group sammen med management i Frøiland Bygg Skade as.

– Det er veldig spennende at vi nå tar steget inn i et partnerskap med Frøiland Bygg Skade og over Sveriges grenser. Vi kommer til å oppnå viktige synergieffekter gjennom våre strategiske fokusområder bærekraft og digitalisering, hvilket vi deler med våre norske kolleger. Vi ligger begge langt fremme i bransjen innen disse områdene og kan nå sammen få enda mer kraft bak vårt utviklingsarbeid. Vi ser at det samarbeidet vi nå begynner på kommer til å bli en drivkraft for å ta våre løsninger og bransjen videre i riktig retning, sier Ola Spetz, som erVD og koncernchef i Oleter Group AB.

– Vi redder dagen

– Vår utvikling i Norge de siste fem årene har vært en utrolig reise og fantastisk å være en del av. At vi nå tar steget inn i et partnerskap med Oleter Group åpner nye store muligheter for å fortsette den veksten vi har hatt. Selskapene kompletterer hverandre på en uovertruffen måte, sierPål Nygaard, administrerende direktør i Frøiland Bygg Skade AS.

– Jeg vil understreke og fremheve kulturen som avgjørende: lagspillet, det lokale eierskapet til kunden og kvaliteten i det som leveres satt i system. Stolte medarbeiderne som leverer hver dag er vår største verdi. Uten tvil vil vår felles kapasitet og kompetanse kunne tilføre kundene våre merverdi i de krevende situasjonene som klima og miljø gir oss fremover, sier Nygaard.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *