Administrerende direktør Jon Sandnes i Byggenæringens Landsforening. (Foto: BNL)

Jon Sandnes går av som leder for BNL

Administrerende direktør Jon Sandnes fratrer sin stilling 2. juni for å bli spesialrådgiver i NHO.

– Vi er glade for at Jon har takket ja til å lede et så viktig prosjekt for NHO-felleskapet, sier administrerende direktør Ole Erik Almlid i en pressemelding.

Leder for nytt prosjekt

Sandnes er blitt bedt om å lede et NHOs prosjekt knyttet til Fremtidens lønn og tariff med oppstart 2. juni 2021

Prosjektet starter allerede i juni og Jon Sandnes ønsker å kunne jobbe med dette omfattende spørsmålet, som han brenner for. Han vil etter BNLs generalforsamling 2. juni 2021 starte med dette arbeidet.

Styret i BNL har derfor i dag inngått avtale med Sandnes om at han fratrer sin stilling og tiltrer en nyopprettet stilling som spesialrådgiver. Styret i BNL har samtidig inngått avtale med NHO om leie av Jon Sandnes til å arbeide med det nevnte prosjektet, som er berammet ferdig i løpet av 2022.

BNL har videre i styremøte 18.05.21 besluttet å konstituere styreleder Haakon Tronrud som leder av BNL inntil vi kan ha på plass en leder av BNL i fast stilling. Rekrutteringsprosessen starter umiddelbart.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *