Hilti DX 6. (Foto: Hillti)

Allsidig boltepistol

Hiltis hittil kraftigste boltepistol DX 6 skyter med en ny og kraftigere patron som kan brukes til nesten alle arbeidsoppgaver.

Hiltis nye flaggskip innen boltepistoler heter DX 6, fastslår importøren Motek.

Enklere med ny patron

Hilti DX 6 kan brukes til feste av blant annet forskaling, isolering, vanntettesystemer, grunnmursplast, netting, membraner, tre til betong, tre til stål, stål til stål, gjengestusser, rørfester, elektrofester og midlertidige fester.

(Foto: Hilti)

Til den nye boltepistolen er det utviklet en helt ny patron som kan brukes til nesten alle arbeidsoppgaver. Det betyr at du ikke må lure på hvilken farge patroner du trenger til oppgaven, eller om du har riktig styrke liggende. Du bare lader boltepistolen med den grå «titan»-patronen og den er klar

Faktisk dekker denne ene patronen kraften til både grønne, gule og røde patroner. Enklere blir det ikke! For de få applikasjonene der man tidligere måtte bruke sorte patroner, finnes det også en sort patron til DX 6 som tar seg av de aller tøffeste oppgavene. I likhet med Hilti sine andre patroner er også disse Clean-Tec, noe som betyr at den ikke inneholder bly eller tungmetaller – godkjente og CE-merket.

Kraftjustering

DX 6 er enda enklere og har flere justeringsmuligheter enn tidligere modeller. Maskinen har 8 styrkenivåer som lar deg finjustere kraften ved å vri på fronten for å tilpasse ut ifra hva som skal festes og i hvilket underlag.

Hilti DX 6 har fått et digitalt display som gjør det enklere å vedlikeholde verktøyet: Det er totalt fem indikatorer i displayet, der én indikator betyr at det er skutt 500 skudd. Når alle 5 indikatorer vises har man altså skutt 2 500 skudd og da er det på tide med en hovedrengjøring som brukeren selv enkelt kan utføre.

Etter 30 000 skudd eller 5 år vil et verktøysymbol vises i displayet. Dette betyr at det er på tide med en hovedservice som gjøres av Moteks spesialister.

(Foto: Hilti)

DX 6 kan brukes til mange oppgaver og med hele 6 forskjellige fronter som enkelt byttes ut med et klikk, er mulighetene mange. Av annet smart tilbehør får man blant annet sprutbeskyttere og forlengersystem som gjør det enklere å jobbe ved montering i tak.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *