(Foto: Hultafors Group AB)

Lett spett av aluminium

Hultafors lanserer et lett og slitesterkt aluminiumspett som skåner skuldrene.

Tungt arbeid krever ikke nødvendigvis tungt verktøy.

Et lettere verktøy

Aluminiumspettene A 1200 og A 1500 veier bare en tredjedel av vekten sammenlignet med stålspettene til Hultafors. De er slitesterke samtidig som de er lette og fleksible å jobbe med, noe som betyr mindre stress på kroppen når du arbeider i skulderhøyde.

(Foto: Hultafors Group AB)

Hele spettet, inkludert spissen, er laget av høyteknologisk aluminium, som også brukes i luftfartsindustrien. Egnet for rivningsarbeid, for flytting av større gjenstander eller der du må være forsiktig med materialet du jobber med.

Spett av aluminium er lettere og mer skånsomt for kroppen å jobbe med sammenlignet med tyngre stålspett, spesielt når du arbeider i skulderhøyde.

Ruster ikke og varer lengre

Aluminiumspettene A 1200 og A 1500ruster ikke og er mer motstandsdyktig mot kulde. Hultafors har også testet styrken til spettet: Skaftet kan bøyes mer enn tre ganger så mye som en stålskaft uten å bli deformert.

(Foto: Hultafors Group AB)

Spette kommer i to lengder, 1200 og 1500 mm og er tilgjengelig på lager nå.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *