Hjelmen er sertifisert både for bygg/industri og som klatrehjelm. (Foto: Zekler)

Vernehjelm du kan jobbe og klatre med

Den nye vernehjelmen Zekler Zone er lett, tar mye tilbehør og er sertifisert både for arbeid og lek.

– Mange er flinke til å bruke korrekt og godkjent personlig verneutstyr, men det kan oppleves tidsbesparende og mer behagelig å bruke samme hjelm som både er godkjent for å jobbe i et stillas i høyden og nede på gulvet, sier Per Arne Hauglid i Zekler Safety AB.

Lett og komfortabel

I tillegg til dobbeltsertifisering har vernehjelmen et hodebånd som kan justeres i høyden for å tilpasses flere hodeformer, og det er spesialutviklet for å kunne brukes sammen med hørselvern. Det er også rattjustering for enkel justering av størrelsen og Zekler Zone passer XS–XXL (53–63 cm).

– Dette er en nyutviklet og veldig komfortabel hjelm med svært lav vekt på rundt 400 gram. I tillegg kan man tilpasse hjelmen med forskjellig tilleggsutstyr, forteller Hauglid.

Smarte klikkfester for hodelykt, hørselvern, visir, visirbeskyttelse og nakkebeskytter, uten behov for skruer eller adaptere. (Foto: Zekler)

Han forklarer at Zekler Zone er bygd opp med et klikksystem som gjør det enkelt for brukeren å montere på ønsket tilbehør som for eksempel hørselvern og visir. Hodebåndet kan justeres i høyden for å tilpasses flere hodeformer, og det er spesialutviklet for å kunne brukes sammen med hørselvern.

– Dette betyr at man har en komplett vernehjelm som mange har nytte av, uavhengig av bransje og jobbsituasjon, utdyper salgssjefen.

Nå er Zekler også i gang med å utvikle mer tilleggsutstyr til sin vernehjelm. Det vil blant annet bli lansert hjelmer i synlighetsfarger og flere ulike typer visir.

– Vi i Zekler mener at personlig verneutstyr ikke skal være til hinder når du skal utføre jobben din, men snarere gjøre arbeidsdagen enklere for deg. Sammen med Skydda bidrar vi til en tryggere og mer effektiv arbeidshverdag, avslutter Zekler-salgssjefen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *