Den elektriske bordsagen Hikoki C10RJ. (Foto: Hikoki)

To nye bordsager fra Hikoki

HiKOKI lanserer et par fleksible bordsager med sagbladdiameter 254 mm som takler tykke materialer.

Begge sager har høy kapasitet med kløyvebredde på 880 mm til høyre og 440 mm til venstre. Maksimal skjære-/kuttedybde er 79 mm – og takler derfor godt saging i tykke materialer.

Hikoki C10RJ

Bordforlengeren gir en stor støtteflate og du kan enkelt kappe gulvplank, grovere tresorter eller langsgående snitt i gulvpaneler. Parallellanlegg med tannhjulstyring gjør det enkelt å stille inn nøyaktig skjærebredde. For høyest mulig sikkerhet er både10RJ og C3610DRJ er utstyrt med nødstopp.

Den elektriske bordsagen C10RJ har motorbrems som stanser motoren innen 3 sekunder etter at den er slått av.

(Foto: Hikoki)

Mykstart-funksjonen sikrer en smidig start med høy presisjon og lavere lydnivå. Med enkel justering av sagbladets høyde og gjæringsvinkel. Den kraftige motoren på 1500 watt, gjør det mulig å bearbeide eik og annet kompakt trevirke raskt og presist. Sagen er enkel å transportere og oppbevare da sagen med påmontert sagbord inkl ben og hjul er sammenleggbart.

Hikoki C3610DRJ

Den batteridrevne 36V MULTI VOLT bordsagen C3610DRJ kombinerer ledningsfri fleksibilitet og frihet med suveren kraft tilsvarende en elektrisk drevet sag. (Bordsagen kan også brukes med elektrisk kraft dersom du ønsker å spare batterikraft eller skal jobbe mer stasjonært/over lengre tid med adapter ET36A (selges som tilleggsutstyr).

Den batteridrevne 36V MULTI VOLT bordsagen C3610DRJ. (Foto: Hikoki)

Med MULTI VOLT-batteri BSL36B18 kapper du ca 97 meter i 12,7 mm tykk sponplate eller ca 23 meter i 38 mm tykk furu (linjære kapp) på en batterilading. Sagen er sikker i bruk med motorbrems som stanser motoren innen 3 sekunder etter at den er slått av.

Den kraftige børsteløse motoren i kombinasjon med MULTI VOLT batteriteknologi sikrer at sagen sager jevnt selv under høy belastning. Mykstart-funksjonen sikrer en smidig start med høy presisjon og lavere lydnivå. Med enkel justering av sagbladets høyde og gjæringsvinkel.

CJ3610DRJ leveres uten batterier, lader og sagbord. Passende MULTI VOLT-batteri er fortrinnsvis BSL36B18 med makseffekt på 1.440W, men sagen kan også brukes med BSL36A18 som har makseffekt 1.080W. Batterier, lader og sagbord selges separat.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *