Elektrisk varebil med god rekkevidde

Peugeot satser på elektriske varebiler og lanserer e-Expert som er en elektrisk versjon av den originale Expert med en rekkevidde på 330 km.

Batteriene ligger i gulvet og sikrer et lavt tyngdepunkt. Det gir god kjørekomfort og påvirker ikke plassen i varerommet. Den elektriske bilen er dermed like romslig som originalen, skriver importøren i en pressemelding.
Bilen kan lastes med opptil 1 275 kilo nyttelast og trekke tilhenger på ett tonn.

Reduserte driftskostnader

Importøren mener man må se på mer enn prisen når kostnadene for en varebil skal vurderes. Erfaringer med elektriske personbiler viser at de i gjennomsnitt har 40 prosent mindre energiforbruk og 30 prosent rimeligere vedlikehold enn biler med forbrenningsmotor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *