Miljøtilpasset gulvlim til linoleum

Bostik lanserer det vannbaserte gulvlimet Startac Lino til linoleum og andre belegg.

Limet har egenskaper som sikrer rask og enkel presisjonspåføring. Det er dessuten uten flyktige løsemidler og er klassifisert som ikke brann- eller helsefarlig, skriver produsenten i en pressemelding.

 

 

Limet kan brukes på flere typer belegg: Linoleum med jutebakside, vinyl med filtbakside, nålefilt og heldekkende tepper med jutebakside. Det er lagd for å gi et sterkt våtsug, det vil si at det er mulig med justering uten stress og forenkler linoleumsleggingen med rette skjøter og en jevn overflate. Limet har en høy limstyrke allerede etter 24 timer og full limstyrke etter fire til sju dager. Derfor blir det et holdbart gulv i lang tid, forsikrer produsenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *